Pamäť vody.

22.05.2011 Celý región

Voda ako jediný zo živlov má pamäť. Približne tretinu Zeme tvorí súš a zvyšok voda. A čo človek? Aj telo človeka tvorí voda približne z dvoch tretín. Podobne je to u zvierat, rastlín. Ak sa zrúbe strom, iba 30% tvorí jeho pevné skupenstvo – drevo, ktoré sa môže spracovať.

Všímaš si tú paralelu?

Voda odráža farby. Keď presvetlí kvapku vody slniečko, odzrkadlí sa v nej farebné spektrum dúhy? Čo to vlastne je? Energia človeka zdola nahor ide presne vo farbách dúhy. Začína červenou, oranžovou, žltou, zelenou, modrou, kráľovsky modrou, fialovou až purpurovou. A akú auru má Zem? Ráno, keď vychádza Slnko vidíš červené zore, potom oranžová prejde do žltej, osvetlí zeleň lúk, nad ktorými sa skvie modrá obloha. Čím ďalej sa vzdiaľuješ od Zeme je modrá tmavšia až kráľovsky modrá prejde do fialovej a purpuru galaxií.

Voda je nositeľ informácii. Akúkoľvek myšlienku do nej vložíš, pred tým ako sa z nej napiješ, okúpeš, umyješ alebo inak spracuješ, preberie vlastnosti danej informácie. Tvoje zmysly sú schopné zachytiť túto energiu rôzne. Ak sa pohráš s chuťovými bunkami, veľmi rýchlo to precítiš. Ak vnímaš vodu cez zmysel chuti, pri rôznych emóciách má rôznu chuť. Môžeš ju vnímať hmatom, sluchom i čuchom, no najsilnejší zážitok máš pri zrakovom vneme. Tým sa zaoberal japonský vedec Emoto Masaru, ktorý fotografoval vodu ako sa mení pri rôznych pocitoch po zmrazení. Rakúski vedci sa zaoberali tým istým no bez zmrazenia. (viď. Video)

Snímok vody, ktorá je z vodovodu sa zmení, ak do vody ponoríme kvet, jeho energia sa zmení. A ak ten kvet vystavíme žiareniu z mobilu, energia bude zase iná. Teda voda má tendenciu preberať informácie z okolia a udržiavať ich v sebe. Využitím myšlienkou upravenej vody sa zvýšil aj účinok liekov na uzdravenie pacientov. Na tomto princípe fungujú aj esencie kvetov a iných energií (motýlie, morské – vyrovnávajú vzťahy). Info z esencií sa kvapnutím spojí s info vo vode a užitím sa táto informácia cez vodu v sline rozvedie do mozgu, ktorý vydá povel na vyrovnanie energií. Voda v Tebe preberá informáciu z esencií a vyrovnáva tým Tvoje pocity, nerovnováhy na fyzickej i duševnej rovine a Ty sa cítiš lepšie.

RNDr.Monika Kašová,
Ulexit, s.r.o., Prešov
 

Vyberte región